2016 YAZLIK AYAKKABI MODELLERİ HAKKINDA HER ŞEY

1- Platform ayakkabılar

2016 yazlık ayakkabı modelleri arasında ilk olarak tekrar gündeme gelen platform ayakkabılar bulunmaktadır. 2015 yılında kullanımının azaldığını fakat 2016 yılında tekrar oldukça çok gördüğümüz ayakkabı modellerindendir. Ön kısmının platformlu olması ve topuğunun oldukça yüksek olması bu ayakkabı modellerinin özelliklerindendir. Günlük çok fazla olmasa da abiye kıyafetlere oldukça çok yakışan ürünlerdendir.

2- Gladyatör sandalet modelleri

2016 yazlık ayakkabı modelleri arasında en çok sevileceğini düşündüğümüz modellerlerden biride gladyatör sandalet modelleri olacaktır. Elbiselerle ve şortlarla çok yakışacağını ve trend olacağını düşündüğümüz modellerdendir. Dize kadar gelen, bileğe kadar gelen ya da orta boylarda olan modelleri bulunmaktadır. Topuklu veya düztaban olan farklı modelleri de vardır.

3-Slayt terlik tipi ayakkabılar

2016 yazlık ayakkabı modelleri arasında trend olacak ürünlerdendir. 2015 yılında da oldukça fazla rastladığımız ön kısmı tamamen kapalı yada sadece burun kısmı açık olan slayt terlik tipi ayakkabılardır. Pantolonla da, elbiseyle de çok yakışan bir modeldir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler