Evlerimiz özenerek dekore ettiğimiz ve yalnızca bize özel yaşam alanlarımız. Her bir köşesini zevklerimize göre düşünür ve seçtiğimiz eşyalarla objelerle güzelleştiririz. 2016 ev dekorasyon fikirleri sunacağımız yazımızda bu yıl evlerde hangi trendler söz konusu olmakta keşfedeceğiz.

Bembeyaz Evler

Ev dekorasyonunda vintage esintiler yer bulmaya başladığından bu yana beyaz renk de oldukça sık kullanılır hale geldi. Bembeyaz koltuklar, halılar ve eskiyen vitrin konseptinin yerini alan şık ve modern duvar üniteleri son yıllara damgasını vurdu. 2016 ev dekorasyon fikirleri içinde en çok dikkatimizi çeken bir diğer unsur, berjerler ile kombine edilen köşe koltukların daha modern bir tarzla hayatımıza yeniden girmiş olması. Koltuk takımı havasına bürünüveren bu sistem çok da kullanışlı.

Mavi ve Pembe Furyası

Bu iki renk 2016 dekorasyon fikirleri olarak sunabileceğimiz popüler renkler diyebiliriz. Pembe veya mavi çiçekli perdeler, açık renk halılar ve uçuk tonlarla boyanmış duvarlarla oluşan kombinasyonlar yeni dekorasyon trendlerinden. Hazan tonları diyerek sevdiğimiz bir diğer renk olan hardal da halı ve koltuk seçimlerinde yerini aldı.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler