Mutfakta Biri mi Var?

En güzel yemeklerin piştiği, aile birliğinin sağlandığı yer mutfaktır. Eğer soğanları pembeleşinceye kadar kavuran biri varsa mutfağın bir anlamı da vardır. Güzel anların yaşadığın, vaktinin çoğunu mutfakta geçiren hanımlar için başka bir dünya yaratmaya ne dersiniz? 2016 yılı değişimin yılı, renklerin cesurca kullanıldığı, iç dekorasyonda farklılık yaratan mobilyalarla mutfağınızı değiştirme vaktiniz geldi.

Bayanlarımızın tam zamanlı huzurunu tesis edebilmek için, ortamlarını ferahlatmanız yeterli olacaktır. Yenilenen modelleriyle, seçenekleriniz artıyor. Hoş sohbetlerinizin, keyifli dakikalarınızı geçirebileceğiniz mutfaklar sizi bekliyor. Evinize asıl rengini veren sizlersiniz, ailenizle birlikte kişiliğinizi yansıtan bir tasarımla buluşmak artık çok daha kolay.

2016 yılı gömme mutfak dolaplarının en çok tutulan yılı oldu. Ankastre mutfaklar her yılın modası olma özelliğini bu yılda kaybetmedi. Açık üniteler, her an elimizi attığımızda alabileceğimiz fincanlar için en kullanışlısı. Derin dolap, derin kiler, sürgülü, kapaklı boy dolabı, daha çok yer isteyen bayanların tercihi. Camlı dolap tabaklar için spot taç, spot lambalar gizli aydınlatmalar fark yaratmak isteyenlerin gözdesi.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler