MEKANLARDA FARKLILIK

İnsanlar farklı bir mekana gittikleri zaman ilk dikkat ettikleri noktalardan biridir parkelerin mekana ne kadar uyumlu olduğu. Parkeler de kullanılan malzemenin özelliği ve renkleri oldukça mekana farklı bir hava kattığı için insanların huzurlu bir şekilde mekanda zaman geçirmeleri sağlar. Klasik olarak kullanılan parke renkleri genellikle kahverengi ve tonlarıdır.  2016 parke renkleri ise daha sıra dışı renkleri içerisinde barındırdığı için daha çok bu yılın renkleri kullanılmaya başlanmıştır mekanlarda.

2016 parke renkleri arasında en çok kullanılan renkler arasında gri tonları ön plana çıkmıştır.  Bunun nedeni ise hem bütün mobilya ve kullanılan aksesuarlara uyum sağlaması hem kolay temizlenmesi hem de tozu ve kiri belli etmemesinden dolayı ilk tercihler arasında yer almaktadır.

2016 parke renkleri arasında yine farklı olarak beyaz, siyah, mavi ve desenli modeller ön plana çıkmaktadır. İster tek renk olarak kullanabilir isterseniz de iki renk veya ikiden daha fazla rengi bir araya getirebilirsiniz. Oldukça şık mekanlar yaratmak elinizde artık.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler