2016 Ev Dekorasyonunun Olmazsa Olmazları

2016 ev dekorasyonu daha modern ve sade bir çizgiye sahip. Evlerdeki kalabalık aksesuarlardan arınarak, büyük ve hantal mobilyaları azaltmaya yönelik, ferah bir alan oluşturmak için yola çıkılmış 2016 ev dekorasyon trendlerinde. Modern hayatın keşmekeşine inat, evde huzuru ve konforu yakalamak için daha küçük mobilyalar, gözü yormayan renkler ve sade aksesuarlar tercih edilmiş. Duvarlarda kullanılan raflar ve tablolarda da azalma söz konusu.

Renk Kullanımı

Renk kullanımında bu sene rahatlatıcı ve gözü yormayan pastel tonlar tercih edilmiş. Özellikle pembe, lila, gri, beyaz, sarı, açık yeşil, açık mavi, turuncu ve bronz tonları sık sık karşımıza çıkıyor. Bu renklerin değişik kombinasyonlarına rastlamak mümkün. Renkli ancak dinlendirici evler bu sene bizleri karşılıyor.

Koltuk Seçimi

Koltuk seçiminde berjer ve tekli koltukların egemenliği bu sene azalmış durumda. Köşe takımları yeniden ilk sırayı almış ve az koltukla çok oturma yeri sağlanmaya çalışılmış.

Perde ve Halı Tercihleri

2016 ev dekorasyon trendlerinde ev tekstilinde de pastel ve rahatlatıcı renkler hakimiyetini sürdürüyor. Perde ve halılarda pastel renkleri canlandırmak için arada simli iplikler ve parlak tonlar da kullanılıyor. Her tonun bir arada kullanıldığı halılar ve perdelerde geometrik şekiller ağırlıkta.

Aksesuar Kullanımı

Bu sene duvarlardan, büfelerden ve raflardan aksesuarlar kaldırılıyor. Genellikle duvarlarda, ortamı daha geniş ve ferah gösterecek olan büyük aynalar kullanılıyor. Aynalar büyük ama çerçeveler mütevazı tercih ediliyor. Kısacası 2016’da sadelik başrole seçiliyor.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler