laba-ws.blogspot.com

2016 ev dekorasyon modellerine baktığımızda, ilk ilgimizi çeken kesinlikle, rahatlığın, şıklığın, pratikliğin ve minimalistliğin iç içe geçmesi. Çalışan kadınların çoğalmasıyla birlikte, evler az eşya ile tüm ihtiyaçlara cevap verecek ve rahat ettirecek şekilde düzenleniyor.

2016 Ev Dekorasyonunda Oturma odaları:

Artık eskisi gibi misafirden misafire kullanılan salonlar yok. Eski misafir odası kültürü artık hayatımızda kendine, yaşam alanı olarak yer buldu. Köşe koltuk takımları bu alanlar için vazgeçilmez. Salon ister büyük ister küçük olsun her metrekareye uygun, ergonomik bir takım bulmak mümkün. Özellikle bu yıl, köşeli chester koltuk modellerini ve koltuğun rengiyle tezat bir şıklık yakalamak için renkli kırletleri sık sık göreceğiz. Köşe koltuklar, büyük bir orta sehpa yada büyük puflarla tamamlanıyor.2016 ev dekorasyon modelleri denilince köşe koltuklar başrolde. Aydınlatmasına da önem verilen bu odalarda, dekor koltuklara ve zemine uygun duvar kağıtlarıyla tamamlanıyor.2016’da duvar kağıtları da popülerliğini sürdürüyor. Dekorasyonlarda karmaşık desenli detaylardan çok, aynı rengin farklı tonlardaki kombinasyonlarını kullanmak bu yılın modası diyebiliriz. Renklerde ise sarının, grinin, yeşilin, mavinin pastel tonları ile sakin ve dinlendiren dekorlar ön planda. Bu sene ile birlikte, çok parçalı yemek odası takımları yavaş yavaş hayatımızdan çıkıyor ve yerini yaşam üniteleri ile yemek masalarına bırakıyor. Ancak çeşitli boy ve ebatlardaki aynalar, bu yılın önemli trendlerinden biri.

2016 Ev Dekorasyonunda Yatak Odaları:

2016 yılında yatak odalarıda sakinlikten yana. Yatak odaları dinlendirmeye yönelik dekore ediliyor. Televizyonlar neredeyse tamamen yatak odalarından çıkıyor. Odalarda sakin ve düz renkler tercih ediliyor. Aydınlatmanın loş olması da 2016 ev dekorasyon modellerinde, önemli bir detay. Yatak odalarında da yine az eşya kullanımı önemli. Rahat ve konforlu yataklar, büyük yatak başları ile kombileniyor. Tüm kıyafet ve yayıntı kalabalığını kaldıracak büyüklükte gardroplar yine çok moda. Renk tercihlerinizi, beyaz krem, açık sarı gibi renklerden yana kullanırsanız, bu senenin trendini yakalamış olursunuz. Kalın perdeler veya jaluziler, başucu aplikleri ve büyük aynalar ile dekorunuzu tamamlayabilirsiniz.

2016 Ev Dekorasyonunda Mutfaklar:

Son yıllarda popüler olan beyaz ve beyaza yakın açık renkler bu yıl ile beraber mutfaktan çıkıyor. Beyazdan kalan yeri, daha koyu hatta siyah veya mor, lacivert gibi lake mutfak kapakları ve metal aksamlar alıyor. Tül perde yerine jaluzi ve metal aksesuarlarla süslenen mutfaklar bu yılın trendi.

2016 Ev Dekorasyonunda Banyolar:

2016 ile birlikte banyolar artık sadece banyo değil. Evin geri kalanı ile bir bütünlük içinde ve şık. Bu şıklığı, suya dayanıklı duvar kağıdı ve yer döşemeleri tamamlıyor.2016 ev dekorasyonunda, klozet ve lavabolarda daha ufak ve kullanışlı modeller tercih ediliyor. Çamaşır ve kurutma makinaları gizleniyor. Hatta banyoları kuru çiçekler, resim çerçeveleri ve çeşitli objeler ile süslemek bu sene çok moda.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler