2014 kış aylarına yakın zamanda giriş yapacağız, bir aydan daha kısa bir süre kalmış durumda. Şu anda kasımın zevkini çıkarmaya bakalım; kasımda aşk başkadır…

2014 kış modası adına sizlere birçok öneride bulunduk; ayakkabılar olsun, kıyafetler olsun, aksesuarlar hatta gelinlikler olsun bir sürü markanın kataloglarını sizlerle paylaştık. Şimdi ise sıra kendi tarzlarına sahip olan bayanlara öneri vermeye geldi. Kendi istediğiniz tarzda kıyafetler tercih edebilirsiniz, ancak renk konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. 2014 kış renkleri adlı yazımızda bu kış ve önümüzdeki kış en çok hangi renklerin kadınlar üzerinde görüleceğini sizlere belirtiyoruz.

Biz de sizler için 2014 kış renkleri adında bir galeri oluşturduk ve bu galeri içerisinde en çok beğendiğimiz, 2013 ve 2014 kışları boyunca kadınlar tarafından en çok tercih edilecek olduğuna inandığımız, defilelerde de moda tasarımcıları tarafından en çok tercih edilmiş olan renklere yer verdik. Aşağıdaki görselde görebilecek olduğunuz renklerin mat olduğu dikkatinizi çekmiştir, pek de canlı renkler beklemiyor bizi bu sefer. Bakalım böyle bir kış nasıl geçecek?

Layout 1


admin

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler