2016 Kova burcu yorumları genel yorumu, aşk hayatındaki durumu, kariyer durumu gibi çeşitleri yorumlarla size bahsetmek isterim. Öncelikle 2016 yılına başladığımızdan biri hayatımızda birçok şey değişilmiştir. Kimimiz âşık olmuşuzdur, kimimiz depresyondan bir türlü çıkamamışızdır. Şimdi bakalım kova burçlarında son durum ne?

Durmadan bir şeyleri öğrenmek istiyorsunuz. Daha öncekine göre daha hırslısınız. Bir şeyleri elde etmek için daha çok çaba sarf ediyorsunuz. Artık öncekine göre daha meraklısınız. Bir şeyleri daha çok merak edip daha çok araştırıyorsunuz. Ama unutmayalım ki fazla merak bazı durumlarda hüsranla sonuçlanabilir.

Aşk hayatınızda neler oluyor?

2016 Kova burcu yorumları eğer bir ilişkiniz var ise ona sahip çıkmalısınız. Elinizdekinin kıymetini elinizdeyken bilmeniz gerekir. Malum kaybedince değer bilmenizde çoğu zaman bir şey ifade etmeyecektir. İhtiraslı bir ilişki yaşayabilirsiniz ama bunun herkesin duymasını istemeyeceksiniz.  Bahar mevsiminin başlarında bir ilişkiye başlarsanız eğer, o ilişki diğerlerine göre daha uzun soluklu olacaktır. Unutmayalım ki her zaman uzun ilişkiler daha olumlu sonuçlanacaktır.

Peki, kariyer hayatınızda neler olacak?

2016 Kova burcu yorumları Bu yıl kazanımlarınızda farklılıklar olacaktır. Örneğin geçen sene çok kazançlı geçtiyse bu sene biraz daha sıkıntılı geçebilir veya önceki sene sıkıntılı geçtiyse bu sene bol kazançlı geçebilir. Parasal konuda endişe yapmamalısınız. Her sorun gibi buda ilerleyen zamanda çözülecektir. Beklenmedik gelirleriniz olabilir. İş hayatınızda biraz daha planlı çalışırsanız sizin yararınıza olacaktır.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler