Straplez Gelinlik Modelleri

Hiç kapanmayan düğün mevsimi özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte büyük hareketlilik kazanıyor. Yaz düğünlerinde genellikle gelinlerin tercihi straplez modeller oluyor. Çok tercih edilmesi nedeni ile birçok model ve versiyonu yapılan straplez gelinlikler genç kızların tercihlerinde ilk sırayı alıyor. Straplez gelinlik modellerine yakından bakalım.

Straplez Gelinlik Modelleri Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gelinlik seçerken en önem verilmesi gereken konu hangi model olursa olsun iyi bir dikiş ve iyi malzeme olmalı. Daha sonra modelin ayrıntılarına bakmakta fayda var. Straplez gelinliklerin en önemli avantajı her zevke uyarlanabilen modeller olması. İstenirse kabarık prenses eteklerle, istenirse balık modeli ile istenirse dar etek modelleri ile rahatça kullanılabilen bir yapısı var. Özellikle kabarık prenses modellerle inanılmaz bir uyum gösterdiğini söylemekte fayda var. Üz kesimli straplez modeller kadar kalp kesim straplez de gelinliğe son derece romantik bir hava katıyor.

Son yıllarda sıklıkla kullanılan kristal taşlı süslemeler, güpür ve dantel detaylar da gelinliklere eşsiz bir hava verebiliyor. Akşam yapılan düğünlerde parlak kristal taşlar gelinin adeta parlamasına sebep oluyor.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler