Genel olarak yaygın olan en yanlış düşünce, ev eşyalarını değiştirerek dekorasyonun güzelleştirilebileceğini düşünmektir. Ev eşyalarını yenilemeden de ev dekorasyonunu bozan detaylar ortadan kaldırılarak şık ve ferah bir görünüm sağlamak mümkündür.

Duvarlardaki Detaylar

Duvarların boş olması ev dekorasyonunun görüntüsünü bozar. Duvar kâğıdı uygulaması ya da taş duvar dekorasyonu yapılarak odaya ayrı bir ahenk katılabilir. Sezonun en trend duvar renkleri takip edilip, mobilyalara ve ışıklandırmaya en uygun duvar boyası ya da kağıdı seçilebilir. Mobilya tarzına uygun kesilmiş aynalar ya da minimal tasarımlardaki fotoğraf çerçeveleri ile duvarlar süslenebilir.

Kablo Dağınıklığını Kaldırın

Odalarda var olan elektronik cihazların kabloları ortalıkta ise çirkin bir görüntü yaratır. Bunun için kabloları düzenleyip gizleyen mobilyalar tercih edilmeli ya da kablo toplayıcı aparatlardan satın alarak tüm dağınıklığı mobilya arkalarına gizleyebilirsiniz.

Işıklandırma Doğru Yapılmalı

Tek florasan ışık yerine farklı ve çeşitli ışıklandırmalar yapılmalıdır. Florasan ışık hem gözleri yorar hem de sıkıcı bir ortam görüntüsüne sebep olur. Şık bir avize ve oda aydınlatmaları ile daha hoş bir görüntü elde edilebilir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler