A team of people work creatively together building giant digital tablets. This are like skyscrapers and create a city. Other people download this content on their mobile devices. Horizontal composition.

Serbest yazarlık

Eğer ürünleri online olarak satmak size göre değilse ve blog yazmada iyi iseniz o zaman serbest olarak yazarlık yapabilirsiniz.

Serbest zamanlı yazar talep üzerine makaleler yazmalıdır. Bir makale yazmak için, 15 ila 60 TL arasında bir ücret talep edebilirsiniz. Dolayısıyla, günde 3-4 makale yazarsanız, her gün 60 ila 240 dolar arasında bir kazanç elde edebilirsiniz.

Burada sahip olunması gereken yazma becerilerinin blog yazarak ve çevrimiçi ürünler satarak para kazanmaktan çok daha kolay olması yazarlığı tercih edilebilir kılar.

Serbest yazar olarak çalışabileceğiniz birçok serbest çalışma için evde yapılacak işler ve telefon numaraları var. Bu nedenle bu yolla para kazanmak daha kolaydır.

Tüm bunları tek bir çatı altında bulabileceğiniz Model Life

Eğer birden fazla yeteneğiniz var, hepsini aynı platform üzerinde yapmak, birbiriyle çok da alakalı olmayan ancak size ait tüm işlerinizi başkaları da görsün, hem de güvenli olsun, gizliliğinizi sağlasın, ödemelerinizi zamanında almanıza aracı olsun istiyorsanız Model Life tam da size göre bir platform.

Model life üzerinde kendi el emeğinizle tasarladığınız, ürettiğiniz ürünleri satabileceğiniz gibi başka yerden aldığınız ürünleri de üstüne karınızı koyarak satabilirsiniz.

Üstelik size özel hesabınızla binlerce kişinin projelerinizi, yaptığınız işlerinizi görmesini sağlayabilir, ürünlerinizi satın almak isteyenlerle sağlıklı ve hızlı bir iletişim kurabilir, iş öncesi ya da ek gelir getiren işler bittikten sonra ödemenizi güvenle alabilirsiniz.

Siteyi arkadaşlarınızla paylaştığınızda da sizi bekleyen onlarca fırsatın sahibi olabilirsiniz.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler