yaza hazırlık, Yaz aylarının içine ne kadar tarih olarak girmiş olsak da havaların halen standart, alışıldık derecelere gelmediği kesin. Kimimiz bu serin havaları severken kimimiz de kavurucu sıcakları denizin de ısınması için seviyor. Biz kendimizi ilgilendiren kısmı her zaman bir köşeye koyalım, güzelliğimiz yaz boyunca da devam etmeli. Kışın ve yazın aynı makyajı yapmanız pek de doğru değildir, hepsinin farklı trendleri var; aynı moda gibi. Biz de bu yazımızda sizlere yaza hazırlık konusunda yardımcı olacağız. Hem modaya, hem de makyaja değinerek şıklığınızı nasıl koruyabileceğinizi anlattık.

Rengarenk Bir Yaz

Bu yaz rengarenk aksesuarlar oldukça moda. Sıcak renklerde şalları, çantaları; büyük taşlı kolye ve küpeleri göreceğiz her tarafta. Peki trendi yansıtan aksesuarlarınızı biraz farklı kullanmaya ne dersiniz? Mesela şalınızı farklı biçimlerde bağlayabilir, pareo olarak kullanabilir ve şıklığınızı kumsala talıyabilirsiniz.

Makyajda Canlı Renkler

Sezonun en dikkat çekici trendi tırnaklarda mavi, sarı veya fuşya rengi ojeler olacak. Yoğun ve aykırı renklerin şaşırtıcı uyumunu keşfedeceğiniz bu trendle, her bir tırnağınıza farklı renkler uygulayarak fark yaratabilirsiniz. Rujunuzu da canlı pembe tonlarından seçerek neşeli ve cüretkar bir yaz güzelliğine kavuşabilirsiniz.

Tropik Kokular

Egzotizmin trendini simgeleyen, kokusuyla sizi tropik iklimlere seyahat ettirecek kokular raflarda yerini alacak. Özellikle tropik meyve ve çiçek notalarına sahip parfümler, duş jelleri ve sabunlar sayesinde hiç olmadığınız kadar neşeli hissedeceksiniz!

Doğal İçerikli Bakımlar

Makyaj malzemeleri ve aksuar renklenirken, bakımda doğal özler ön plana çıkıyor. Yazın güneşin ve denizin etkisiyle daha fazla kuruyan elleriniz ve cildiniz için yoğun formüllü, doğal içerikli ürünleri tercih edin.


admin

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler