Her mevsim olduğu gibi bu kışın kombinleri yine Addax’tan! En iyi müşteri deneyimini yaşatan marka, orijinal ve kaliteli ürünleri ile müşteri memnuniyeti ön plana taşınıyor. Yaratıcılığı zarafetle buruşturan ürünler, kadınların zarafet simgesi olmaya devam ediyor.

Vizon Boğazlı Kazak

Materyal yapısı %78 akrilik %20 polyester %2 likra olan vizon boğazlı kazak, dökümlü yapısı ile çok şık bir görünüm kazandırıyor. Kullanım rahatlığı ile birlikte materyalin doğal yapısı gereği sağlık ve konfor sunuyor.

Esnek ve hafif yapısı gün içerisinde hareket özgürlüğünü kısıtlamıyor ve her tarz giyim ile mükemmel bir şekilde kombin oluşturuyor. Her yaştan kadına hitap eden ve tasarımı salaş görünümden hoşlanan giyim tarzına yakın kadınların tercihi olmayı başarıyor.

Ekru Çift Cepli Örgü Hırka

Ekru renkli önü kapanmayan modeli ile sezona damgasını vuran ekru çift cepli örgü hırka, salaş kesime sahip. Düşük omuzlu triko yapıya sahip olan hırka, kol tasarımı ile gün içerisinde konforlu hareket etme özgürlüğü sağlıyor.

Örgüsü ile dikkat çekmeyi başaran ürünün kolları esnek ribanalıdır. Çift cep tasarım görünümüne estetik bir dokunuş katarken aynı zamanda rahat kullanımı ile öne çıkmasını destekliyor.

Her yaştan ve her zevke sahip kadına hitap ediyor. Materyalinde kullanılan akrilik ve yün sayesinde her mevsim rahatlıkla kullanım imkanı oluşturuyor. Dizlere kadar uzanan boy ölçüsü her kıyafet stiline uyum sağlarken dikiş ve örgü kalitesi farkını ortaya koyuyor.

Koyu Kahve Düğme Detaylı Oversize Ceket

Sıra dışı giyim tarzına sahip olan kadınlar için özel olarak tasarlanan koyu kahve düğme detaylı oversize ceket, kusursuz görünüm arayanlar için ideal. Kendi başına mükemmel bir kombin yapılabilen ürün, hem etek hem de pantolon ile benzersiz bir uyum sağlıyor.

Kol kesiminin verdiği rahatlık ile yaka tarzı değişik bir tasarım olarak dikkatleri üzerinde toplarken hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde kullanım imkanı sağlıyor. Şık ve modern bir görünüm arayanlar için birebir model olan oversize ceket, kombinlerin tamamlayıcı parçalarından biri olarak kadının şıklığına şıklık katıyor. Kumaş kalitesi ve beden ölçüleri ile her kadının dolabında yerini alan ceket modeli sportif tarzıyla öne çıkıyor. Genellikle sade ve minimalist tarza sahip olan kadınların tercihi olarak kadın modasında yerini alan ceket modeli salaş görünüm kazanmaya olanak sağlayan bir parça olarak dikkat çekiyor.

Gri Melanj Kapüşonlu Yelek

Sezonun trendi olan gri melanj kapüşonlu yelek, her zaman şık bir görüntü sergilemeye yardımcı oluyor. Hem pantolon hem etek ile rahatlıkla kombinlenebilen yelek, bluz ve gömlekler ile mükemmel bir uyum sergiliyor. Triko seçeneği ile zarif bir görüntüye imza atmak mümkün hale geliyor.

Şıklığına önem veren stil sahibi kadınların seçimi olan ürün, her ortamda fark yaratmayı yardımcı oluyor. Dokusu sayesinde farklı stillere uyarlamak son derece kolay olan kapüşonlu yelek, hem iş yaşamında hem de gündelik zamanda rahatlıkla kullanım imkanı oluşturuyor.

Kışın Kombinlerin Addax'tan! (5)

Bej-Siyah Volan Detaylı Maxi Etek

Uçuşan tarzı ile severek kullanılabilen bir tasarıma sahip olan volan detaylı maxi etek, şıklığı ile göz kamaştırıyor. Kesimi ve bel yapısı ile oldukça konforlu bir kullanım imkanı sağlarken tasarımı ve zarif ve narin görünümüne yardımcı oluyor.

Tişörtten gömleğe, dar kalıplı bodyden spor üst kıyafetine kadar akla gelebilecek her tür parça ile rahatlıkla kombinleniyor. Bilekte biten boy ölçüsü ile rahatlığı koruyan etek modeli kadının asil görünümünü destekliyor.

Cazip fiyat seçenekleri ile kadınlara ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşatan addax.com.tr sezona özel hazırladığı kreasyonu ile yine iddialı.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler