2020-2021 kış sezonu girmeden çanta modasını belirleyecek unsurlar belli oldu. Özgün tasarımların öne çıktığı detaylar kış çantası modası içerisinde yer alıyor. Sonbahar desenlerinin uyumunu önemseyerek yapılan tasarımlar kış mevsiminde de trendler üzerinde yer alacağa benziyor.

Kalın Zincirli Çantalar

Bu yılın trend modası arasında şimdiden yerini alan kalın zincirli çantalar özellikle lüks ve gösteriş sevenlerin kullanımına sunulmuştur. Bu çantaların göze çarpan ilk özelliklerinden birisi ise altın ve gümüş renklerde zincirli sapların olmasıdır.

Vintage Çantalar

Eskiyi hatırlatmasıyla vazgeçilemeyen parçalar arasında vintage çantalar vardır. Birden fazla renk seçeneği bulunan çanta modelleri şimdiden 2020-2021 trendleri arasına girmiş bulunuyor.

Geometrik Çantalar

Sene başından beri geometrik desenler sıklıkla kullanılmıştır. Bu kullanım ise çanta trendleri arasında yer alarak moda severlerin dikkatini çekiyor. Yeni sezona hareketlilik katan modelleri bu çantalar üzerinde görebilmek mümkündür.

Kova Çantalar

Yeni sezon defilelerin arasında kova çantalar sıklıkla kullanıldı. Kullanımıyla kendini özel olarak göstermesinin yanında geniş hacimlere sahip olması kullanım rahatlığını da çıkartmıştır.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler