Son yıllarda vintage görünümler moda olarak geri döndü. Bazı yıllara damga vurmuş çeşitlerin, yeni parçalar ile harmanlanması stil sahiplerinin daha fazla öne çıkmasına katkı sağlıyor. 2020 yılı içerisinde kullanılan vintage parçaların sayısı ise azımsanmayacak derece fazladır. Bu parçalardan en çok göze çarpan ve sonraki yılda da etkisinden bahsettirecek olanlar arasında halka küpeler ve deri kıyafetler yer alıyor.

Halka Küpeler Kulakta Yerini Almaya Başladı

1960’lı yılların modası olarak karşımıza çıkan halka küpeler son yıllarda özgün tarz oluşturmak isteyenlerin en fazla tercih ettikleri arasındadır. Selena Gomez, Rihanna gibi modaya öncülük eden isimler 2020 yılı içerisinde sıklıkla bu parçaları kullandılar.

Deri Görünümler Her Yerde

1970’li yılların modası içerisinde yer alan deriler, 2020 yılı moda anlayışına damga vuran bir diğer vintage özelliklerden birisidir. Birçok kıyafet üzerinde kullanılmasıyla keskin hatları ortaya çıkarmada yardımcı oluyor. Bella Hadid, Kendal Jenner gibi ünlü mankenlerin sokak stillerinde bu parçaları kullanması trendin yaygınlaşmasını sağladı. Önümüzdeki yıl içerisinde de bu parçalardan daha fazla konuşulacağına benziyor.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler