Yemek masaları çok uzun zamanlardan beri kullanılan yemek yeme aracıdır. Çok öncelerde masa olgusu bulunmayıp yerde yenmiş olsa da sonralarda daha konforlu bir şekilde yemek yemek için masalar çıkmıştır. Yemek masalarının da birçok modeli ve çeşidi var. Köşe takımı, bank takımı, deri sandalyeli, cam masalı, rengarenk çeşitli masalardan bulunmaktadır. Bu yüzden masa alırken alacağınız yerin zevkine uygun masa almaya dikkat etmenizi öneririm. Mutfak masası ve yemek odası masası da ayrı masalardır. 2017 yemek masası modelleri de her yıl ki gibi her zevk için ayrı olarak tasarlanmıştır. Bu yüzden sizde aşağıdan yemek masası modellerine bakıp dilediğiniz gibi mobilya alışverişinizi yapabilirsiniz.

2017 Yemek Masaları

  • En çok kullanılan modellerden biri açılabilir camlı masalardır. Oldukça kullanılabilir olan bu açılabilir masalar gerekirse küçük bir aileye gerekirse geniş bir aileye yemeklerini yeme imkânı sunabilir.
  • Bir diğer trend yemek masası da canlı gibi duran cam masalar. Odun deseninde fakat cam olan bu masalar 3 boyutlu denebilecek kadar gerçekçi duruyor. Kullanışları da diğer yemek masalarına göre daha konforlu. Ne de olsa zaman geçtikçe rahata daha çok önem veriliyor.
  • 2017 yemek masası modellerinden biri de banko olan yemek masalarıdır. Bu masalar köşe takımına benzer fakat ondan ayıran tek özelliği, iki sandalyenin birleşimi olan bank şekline yer kaplamayan bir koltuğa sahip olmasıdır.

editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler