• Yengeç Burcu Yorumları genel bakış

Yengeç burcu olan kişiler satış, reklam, öğrenim, pazarlama ve yazım alanlarında şanslarla ve fırsatlarla karşılaşacaklar. Eylüle kadar yeni fikirler üretebilecekler. Yazma ve konuşma yöntemleri ile başarılı işlere imza atacaklar. Başarılar sayesinde sadece yakın çevrelerine değil uzaklardaki insanlara da ulaşabilecekler.

  • 2016 Yengeç Burcu yorumları kariyer için ne diyor?

Satürn etkili ile hizmet ve iş alanlarına önem verilmesi gerekebilir. 27 Mayısa kadar ise iş konusunda önemli kararlar verilmemesi gerekiyor. Rutin işlere dikkat edilmesi gereken tarihler ise 10 Eylül, 24 Ağustos, 18 Haziran, 26 Mayıs ve 23 Mart. 18 Ağustosta gerçekleşecek tutulma ise finansal ve para konularında sorunlara sebep olabilir.

  • 2016 Yengeç burcu yorumları aşk hayatında neler öngörüyor?

23 Mart tarihinde tutulma gerçekleşecek. Bu Yengeç Burçlarının ailelerine dönmelerine sebep olacak. Duygularda ani değişimler, iniş – çıkışlar, stresli dönenler yaşanabilir. Haziran sonuna kadar aşkla ve çocukla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Ama yılın ikinci yarısı Yengeçler için aile ve ev konularında şanslara ve fırsatlara gebe.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler