2016 yay burcu yorumları yaparken gerçekten çok merak ederek okuyabileceğiniz bir yorumlamaya başvuruyoruz. O halde başlayalım bir an önce.

2016 yay burcu yorumları öncelikle kendinize ayırdığınız zamanla ilgili. Kendinize az zaman ayırıyor veya hiç zaman ayırmıyor olabilirsiniz. Fakat 2016 yeni yılımızda yay burçları kendilerine yeteri kadar zaman ayıracaktır. Eşinizden veya sevgilinizden beklediğiniz ilgi ve alaka fazla gecikmeyecek. Beklediğiniz ilgiyi yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. Eminim ki buda sizi oldukça mutlu etmeye yetecektir. Olur, da ufak bir aşk kaçamağı olursa kırılgan olabilirsiniz. Fiziksel olarak bir değişime girebilirsiniz. Eskiden olan fiziksel özellikleriniz değişerek daha göz alıcı bir hale gelebilir. Kendinizi başka aşklar içinde bulabilirsiniz.

2016 yay burcu yorumları bize şunları da hatırlatıyor. Bu yeni yılda yaşam enerjiniz veya yaşam sevinciniz azalmış olabilir. Dikkatli olmalısınız. Kendinizi biran önce toparlamaya bakın. Dalgınlıklarınızı yenmeye çalışın. Ufak ufak aksilikler de olabilir. Büyük bir sağlık sorununuzda olabilir. Bulunduğunuz durumdan kurtulup yaşam sevincinizi toplamaya bakınız.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler