Her geçen sene bayanların etek modelleri değişmekte ve bayanlar bu etek modellerine uymakta zorluk çekmektedirler. Hangi eteğin hangi yılda moda olduğunu yada bu sene moda olan eteklerin neler olduğunu kestirebilmek zordur. 

Bayanları bu zorluklardan uzaklaştırabilmek için 2012 yılında moda olan eteklerin resimleri aşağıda genel olarak resimleriyle toplanmıştır. Bu senenin en moda etekleri uzun yada kısa kesim olarak yapılmış olan etekler. Daha çok kısa eteklerin tercih edilmeye başlandığı 2012 yılının başlarında bu modellerin yıl boyunca modaya ayak uydurabileceği tahmin edilmekte.

Kısa etek modellerinde en çok moda olan ete türü ise hemen hemen mini olan Tulip etekler, uzun etek modellerinde ise moda olan ayak uçlarına kadar inebilen ve rüzgar aldığı zaman uçuşabilen rahat etekler.

Hangi eteği tercih edeceğiniz size kalmış ama aşağıdaki resimlerde göreceğiniz etekler 2012 yılına damgasını vuracak olan moda tasarımları tarafında da beğenilen eteklerdir. Alışveriş merkezlerinde gideceğiniz storeların bir çoğunda bu tarz model etekleri vitrinlerde görebileceksiniz.  2012 yılında en çok giyinilecek olan bayanlara yakışan ve tercih edilecek olan etek modeli ise Tulik olarak tahmine diliyor.

 

 


admin

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler