2016 BAYAN AYAKKABI MODELLERİ HAKKINDA HER ŞEY

1- Klasik stilettolar
Her birimizin gardroplarında mutlaka bulundurduğu ve kullandığımız her parçayı anında şık bir duruma getirecek ve kurtarıcı parçalardan biridir. Farklı modelleri ve farklı renkleri bulunan bu stiletto ayakkabılardan bir kaç tane dolabınızda bulundurmanız her kıyafetinize uyum sağlayacaktır.,

2- Bootieler
Kış sezonunda oldukça çok kullanılan ve kış sezonunun vazgeçilmez parçalarından olan bootieler oldukça trend ayakkabılardandır. Bilekte biten duruşları ile 2016 bayan ayakkabı modelleri arasında çok tercih edilen parçalardan biride bootielerdir.

3- Kalın topuklu ayakkabılar
Kalın topuklu ayakkabılar bayanların rahat etmek ve aynı zamanda şık görünmek amacıyla çok fazla tercih ettiği parçalardandır. Topuklarının kalın yapıda olması yürüme anlamında oldukça rahattır.

4- Kısa topuklu ayakkabılar
Rahatlarına düşkün bayanların aynı zamanda da çok şık olmak istediği zamanlarda kurtarıcı parçalardandır. 2016 bayan ayakkabı modelleri arasında trend bir modeldir.

5- Çorap çizmeler
Çorap çizmeler 2016 bayan ayakkabı modelleri vazgeçilmez parçalarındandır. Dize kadar bir duruşları vardır ve dardırlar.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler