Underarmour rahatlık ve şıklığı bir arada elde etmek isteyen kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Spor yaparken konforunuzdan hiçbir şey kaybetmeden branız ile şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Tasarımlarda ten ile %100 uyumlu materyallerin kullanılmasına da ayrıca önem verilmektedir.

Kadın Armour Mid Çapraz Sırtlı Baskılı Spor Sütyeni

Kadın Armour Mid Çapraz Sırtlı Baskılı Spor Sütyeni sayesinde şıklığınızı korurken rahatlığınızı ve sağlığınızı da muhafaza edeceksiniz. En aktif antrenmanlarda dahi göğsünüzde ağrı ya da rahatsızlık hissi olmadan iç çamaşırınızı kullanmanıza olanak verilmektedir. Üründe mevcut olan dar kalıp sayesinde sanki ikinci deri hissi elde edeceksiniz. Bu şekilde rahatsızlık hissinin tamamen ortadan kaldırılması da mümkün kılınmıştır. Spor sütyenin bir diğer özelliği de oldukça hızlı kurumasıdır. Yıkanmasının sonrasında dakikalar içerisinde kuruyacaktır. Ayrıca antrenmanlar sırasında da ıslak bir his vermemesi ayrıca memnun etmektedir. Tasarım özellikleri bakımından profesyonel sporcular tarafından dahi severek tercih edilmektedir.

Kadın Armour  Mid Spor Sütyeni

Kadın Armour  Mid Spor Sütyeni A-C kuplarına uygun olarak tasarlanmıştır. Bedene tam oturan yapısı ile bir rahatsızlık hissinin meydana gelmesi engellenmektedir. Muhteşem tasarım sayesinde hem şıklığınızı koruyabilir hem de bir rahatsızlık hissi olmadan kolaylıkla erişim adımlarını tamamlayabilirsiniz. Ürün oldukça hızlı kuruyan biri materyalden imal edilmiştir. Bu nedenle deride ıslaklık hissinin oluşmasının da önüne geçilmektedir. Yıkanmasının sonrasında da kuruması sadece dakikalar alacaktır. Oldukça hassas bir bölge olan göğüs kısmı ile temas etmesi neticesinde asla biri tahrişe sebebiyet vermeyecektir. Bu konuda gerekli olan tüm önlemler alınmıştır ve tüm tasarım ten ile uyumlu şekilde tasarlanmıştır.

Kadın Armour Mid Crossback Heather Spor Sütyeni

Kadın Armour Mid Crossback Heather Spor Sütyeni bisiklet ve ağırlık kaldırma gibi spor dalları ile uğraşan kişiler için harika bir tasarım sunmaktadır. Denge problemi yaşamadan antrenmanlara devam etmeniz için fırsat verilmektedir. Göğüs altı kısmında elastik bir bant bulundurmaktadır. Bu da göğüs konumunun korunması sırasında harikalar yaratmaktadır. Ürün ter tutmayan bir malzemeden imal edilmiştir. Ter tutmadan ve rahatsızlık hissi oluşturmadan muhteşem bir spor deneyimi elde etmeniz için imkan verilmektedir. Ürünün iç kısmında pedler bulunmaktadır. Yıkama işleminin hemen öncesinde bu pedleri çıkartmanız gerekmektedir.

Kadın US Seamless Low Long Spor Sütyeni

Kadın US Seamless Low Long Spor Sütyeni özellikle yoga ve pilates gibi yavaş egzersizlerde herhangi bir rahatsızlık hissi olmaksızın kullanım hakkı sunmaktadır. Göğüs altında yer alan bant kısmında marka yazılıdır. Bu tasarıma daha büyük bir şıklık kazandırmaktadır. Sunulan harika tasarım daha önce hissetmediğiniz bir rahatlığı tarafınıza sunmaktadır. Yavaş spor dallarında bedeninizi rahatsız etmeyecek ve kendinizi akışta hissetmenizi sağlayacak ürünlerden yana tercihinizi kullanmanız gerekir. US dikişsiz seri bu noktada büyük öneme haizdir. Ürün A kupundan C kupuna kadar uygundur. Hava alan yapısı ile cilt sağlığınızın koruma altına alınmasına dair gerekli olan tüm tedbirler model tasarımında düşünülmüştür.

Kadın UA Crossback Low Shine Spor Sütyeni

Kadın UA Crossback Low Shine Spor Sütyeni piyasanın hem şık hem de rahat olma titrine sahip olan nadir alternatifler arasındadır. Hem güçlü bir tutuş sağlayan hem de göğüs kısmına destek olan bu ürün ile en ağır antrenmanları dahi başarılı şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Askı kısmının kalın yapıda olması ürünün rahatlığını pekiştirmektedir. Tasarım ter tutmayan kumaştan imal edildiği için hem antrenman sırasında hem de sonrasında yıkama kurutma işlemlerinde büyük kolaylık sağlamaktadır.

Underarmour markası özellikle spor alanında aktif bir duruş sahibi olan kişiler için tüm ihtiyaçlarını tek bir adresten karşılamaları için harika bir fırsat sunmaktadır. https://www.underarmour.com.tr/ adresi üzerinden piyasanın en güvenilir alternatiflerine en uygun fiyat aralığı ile erişim sağlamanız mümkün kılınmaktadır. Satın alımın sonrasında en kısa sürede ürün kargoya teslim edilecektir. Gönderim aşamasında ürüne asla zarar gelmemesi iiçin gerekli olan tüm önlemler alınmış ve hassas bir lojistik sistem geliştirilmiştir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler