Lise ya da üniversite son sınıfta okuyan bir genç kız için yıl sonu demek elbette mezuniyet balosu demektir. O gece belki sevgiliden bir ömür boyu ayrılmama teklifi gelecek, belki de hoşlanılan kişiyle yakınlaşma kaçınılmaz olacaktır. Durum bu kadar ciddi olunca geceye hazırlanmak da bir o kadar önem kazanıyor. Ve tam burada mezuniyet balosu kıyafetleri devreye giriyor.
Öncelikle mezuniyete hazırlanan genç kızlara bir kaç tüyo verelim. Daha sonra kıyfet konusuna odaklanalım.
– Yaşınızın 18 olduğunu kesinlikle unutmayın.
– Bunun bilincinde olmanız ve ona göre davranmanız size gecede artı puan kazandıracaktır.
– Hem kıyafetiniz hem de makyajınız kesinlikle ağır olmasın. Bu sizi olduğunızdan farklı gösterecektir. İnsanlara itici gelebilirsiniz.
– Hoşlandığınız kişiye karşı mesafenizi iyi ayarlayın. Mezuniyet gecesi diye ne çok rahat ne de çok soğuk olun. İkisinin ortasını tutturduğunuzda istediğinizi elde etmiş olacaksınız.
Mezuniyet balosuyla ilgili tüyoları verdikten sonra gelelim kıyafetlere. .. Bu yıl mezuniyet kıyafetlerinde mavi ve tonları hakim olacak. Özellikle gece mavisi genç kızların gözdesi haline şimdiden geldi. Bunun dışında açık mavi de yine o gece sizi bir peri gibi göstermesi muhtemel renklerden biri. Üstelik mavi her tene uyumuyla da tercih sebebi oluyor.


admin

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler