Profesyonel sporcu ayakkabılarının markası Asics birbirinden şık ve rahat modeller üretmeye devam amatör ve profesyonel sporcular için üretilen modeller şıklığın yanı sıra aynı zamanda konfor katıyor. Asics doğa ayakkabıları özellikleri ile güvenli hissettiriyor.

Asics Gel- Nımbus 25

Özel teknoloji ile tasarlanan örgü sayı sayesinde nefes alma özelliğine sahip olan Asics Gel- Nımbus 25 ayağı benzersiz bir yumuşaklık hissi ile sarıyor. Yastıklama taban teknolojisi ile adımlar çok daha güvenilir atılıyor. Işıkta görünürlüğü arttıran yansıtıcı detayların yer aldığı ürün dış tabanında kullanılan kauçuk dayanıklılığı arttırıyor. Koşu ayakkabısı muhteşem bir deneyim yaşatıyor.

Asics Gel-Kayano 29 Platinum

Sayada örme kumaş kullanılan Asics Gel-Kayano 29 Platinum nefes alabilen yapıda. Dış topuk dolgusu rahat adım atmayı sağlarken ayağı sabit tutuyor. Yastıklama teknolojisi darbelere karşı şok emilimi sağlıyor. Taban astarı adım konforunu arttırırken reflektif detaylar görünürlüğü öne çıkarıyor.

Asics Gel-Game 9 GS

Dayanıklı ve rahat çocuk tenis ayakkabısı Asics Gel-Game 9 GS, trusstic teknolojisi sayesinde dengeli adımlar atmayı sağlıyor ve stabiliteyi koruyor. Ön ayak teknolojisi yastıklama yaparken darbelere karşı benzersiz bir şok emilimi sunuyor. İç taban astarı özel teknik ile boyanan çocuk tenis ayakkabısı hava akışını iyileştiren ve serin tutan file kumaştan üretildi.

Upcourt 5 GS

Destekleyici paneller ile stabiliteyi artıran file paneller sayesinde konforu yükselten Upcord 5 GS çocuk spor ayakkabısı burun ve topuk dolgusu ile dayanıklılığı arttırıyor. Saya da kullanılan file kumaş ayağın şeklini alıyor ve böylelikle rahat bir uyum sağlanıyor. Tüm spor dallarındaki aktiviteler için özel üretilen ürün oluşabilecek darbelere karşı ayağı koruyor.

Asics Gel-Sonoma 6 G-TX

Kullanım alanına özel olarak üretilen Asics Gel-Sonoma 6 G-TX konforlu koşu ayakkabısı olarak tasarlandı. Üretimi tekstil malzemeden oluşan ürün saya teknolojisi ile su geçirmez özelliğe sahip. İç taban teknolojisi darbe emilimi ve yumuşaklık sağlıyor. Dış tabanı katı kauçuk olup dayanıklılığı arttırıyor. Asics sporcu ayakkabıları profesyonellerin seçimi olan teknolojilere sahip. Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanan ürünler için asicstr.com sayfasını mutlaka ziyaret etmelisiniz.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler