Uzun etek modası 1990’lardan bu yana sürüp gelmiş bir modadır. Uzun etekler rahat ve spor kombineleri de yaza taşımıştır. Midi boy eteklerden sonra trend olan uzun etekler sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Bu eteklerin bu kadar sık kullanılmasının sebebi sıcak yaz günlerinde püfür püfür serinletmesi. 2017 uzun etek modası hem pek çok kıyayefle kombinlenebiliyor hem de şıklığı sayesinde kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak. Daha ne olsun ki? Uzun eteklerin birden çok çeşidi bulunması her gün ne giyeceğim derdini de ortadan kaldırıyor. Uzun eteklerimizin üzerine tek renk bir t-shırt bile güzel görünmemize yardımcı oluyor. Uzun etekler sadece t-shırtler ile değil, gömlekler ve spor ayakkabılar ile şık ve rahatlığın sırrını veriyor. Uzun yıllardan bugüne süre gelen uzun etek kombinelerine bir göz atalım.

1970 Yıllarının Uzun Etek Modası

1970 yıllarında uzun etekleri Maksi tarzına uyarlanmış görmek mümkün. Maksi eteklerin üzerine de renkli spor gömlekler tercih edilmiş. Ayakkabı da ise sandaletler ön plana çıkmış. 70’li yılların gözdesi olan maksilerin şimdilerde de rövanşta olması söz konusu.

2011 Yılında Uzun Ve Midi Boy Etek Modası

1970lerde başlayan uzun etek modası adını biraz arayla 2011’de tekrar duyuruyor. Bu sefer gömleklerle değil de T-shırtlerle gündeme geliyor. T-shırtler uzun eteklerin imdadına yetişip 2011’in ilkbahar ve yaz kombinelerini oluşturmasına yardımcı oluyor.

2017 Yılında Uzun Etek Modası

2017’de daha çok bileklerde ve vücuda yapışan kalıpta uzun etekler tercih ediliyor. Bu etekleri tamamlayan şey ise beyaz Converse’ler. 2017 uzun etek modası gün içerisinde rahat etmenizin yanı sıra şık görünmenize de yardımcı olacak. Vücuda yapışan eteklerin bir diğer vazgeçilmezi ise ip askılı t-shırtler.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler