YENİ YILIN TREND ÇANTALARI

Bayanların en çok kullandıkları ve vazgeçemedikleri aksesuarlardan biri de çantalardır. Her dönem ve her sezon farklı çantaların ön plana çıkması çantalarda çeşitliliği artırmıştır. 2016 çanta modelleri arasında çok farklı yapılarda ve tarzlarda çanta bulabileceksiniz. Çantalar da artık farklı bir devrimin başladığı kesin olduğu için bayanların şıklıklarına şıklık katacak çantalar üretilmeye başlanmıştır.

Bayan her dönem farklı çantalar kullanmayı sevmektedirler ve özellikle ya ayakkabılarına ya kıyafetlerine ya da aksesuarlarına uyacak çantalar tercih etmektedirler. Durum böyle olunca da sezonun trend renklerini ve modellerini kullanmak isterler. 2016 çanta modelleri arasında önceki dönemlere nazaran yani klasik çizginin dışında sırt çantaları, ince askılı küçük kare çantalar, sadece elde taşıyabileceğiniz büyük ve gösterişli çantalar, son yıllara damga vuran püsküllerin çantalarda da kullanılması farklı bir hava kattığı için püsküllü çantalar ön plana çıkmaktadır.

2016 çanta modelleri çeşitlilik arz ederken kullanılan sıra dışı renklerde bayanların farklı bir moda trendi oluşturmasına yardımcı olmuştur. 2016 farklılığı sevenlerin yılıdır.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler