Yazın yaklaşması demek düğün mevsiminin de açılması demek. Kadınlar elbette ev dekorasyonundan düğün organizasyonuna, kına gecesi kıyafetinden gelinliğe kadar her şeyle tek tek ilgileniyor. Her konuda ince eleyip sık dokuyor. Ancak tüm bu detaylar düğün ve evliliklerde alyansın önüne geçemiyor. Zira alyans evliliğin ortak paydada buluştuğu tek materyal olarak her zaman farklı bir yerde duruyor.

Türkiye’de alyans konusunda çok hassas davranan birçok marka bulunuyor. Hemen hepsi de yılların tecrübelerine dayanarak hazırladıkları alyansları çiftlerin beğenisine sunuyor. Her markanın kendine has biçimde tasarladığı birçok farklı alyans modeli var. Ayrıca bu ürünlerin fiyatları da işlikten kullanılan malzemenin özelliğine kadar farklı fiyat aralıklarında bulunuyor. İhtişamlı alyanslardan sade modellere kadar alyans çeşitlerini uzun bir yelpazede sıralamak mümkün. Ancak gözlemlere dayanarak söylemek gerekiyor ki, özellikle TV dizilerinin de etkisiyle ihtişamlı alyans modellerinin bu yaza damgasını vuracağını tahmin etmek çok zor değil. Elbette klasik modellerin de alıcısı olacak.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi üzeri taşlı modeller şu sıralar çok moda. Ayrıca klasiği ve modernliği bir arada sunan çizgilerle tasarlanmış alyanslar da özellikle genç çiftler tarafından bir hayli tercih ediliyor. Tek renkten ziyada karışık olarak ortaya çıkmış ürünlerin daha fazla ön planda söylemek mümkün.

Alyans modellerinin fiyatlarına bakacak olursak… Genellikle 300 TL civarında değişen fiyatlardan başlıyor. 5000 ve daha üzerine kadar da çıkabiliyor.


admin

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler