Çukur yara izleri konusunda işlem gerçekleştiren kişilerin yapmış oldukları yorumlara bakıldığı zaman kişilerin büyük bir memnuniyet sergilediği görülmektedir. Bu noktada da özellikle uzman seçimi konusunda hassas davranılması önerilmektedir. Ayrıca seçilen kliniğin de muhakkak bu işlemi gerçekleştirebilecek temizlik prensiplerini içerisinde barındırmansa önem verilmelidir. Ancak bu şekilde ilerleyen süreçte sorun çıkarmayacak bir işlem yapısı ortaya koyulmaktadır.

Yüz dolgusu alanında geçerli olduğu gibi uygulamanın yapılmış olduğu gün ağır egzersizlerden büyük ölçüde uzak durmak gerekmektedir. Bunun yanı sıra güneş ışınlarından da uzak durmak kişilerin özellikle dikkate almaları gereken uyarılardandır. Bu uyarıların dikkate alınmaması durumunda ciltte ödem oluşumu ya da kırışıklıklar meydana gelebilmektedir.

Yan Etkileri Nelerdir? Uygulama Riskli Midir?

Eski yara izleri nasıl geçer sorusu kadar bu izlerin geçmesi için yapılacak olan uygulamaların riskli olup olmadığı da merak edilmektedir. Uygulayacak olan kişinin doğru seçilmesi, uygulanacak materyalin gerekli alerji testlerinden geçirilmiş olması durumunda yan etki meydana gelmesi oldukça düşük bir ihtimaldir. Bu nedenle operasyon sırasında ödenecek olan fiyat kaygısının ikinci planda tutulması ve uzman seçimi konusunda ayrıca dikkatli olunması özellikle altı çizilmesi gereken etken noktalardandır. Hem dolgu hem de uzman seçimi konusunda herhangi bir sıkıntı söz konusu değilse yan etki oluşumu da söz konusu olmayacaktır. Ortaya çıkabilecek olası yan etki alerjik reaksiyon, ödem, şişlik ya da kızarıklık gibi farklı seçeneklerdir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler