Elmasın şekillendirilmesi ve kesimi sonucunda ortaya çıkan o güzel taşa pırlanta denir. Bilindiği gibi bu doğada en çok değerli olan taş elmastır. Hatta bazı elmasların değerinin paha biçilemeyecek kadar fazla değeri olduğu söylenmektedir. Gereksiz bir örnek olacak belki ama ülkemizdeki bir elması bu taşın değerini anlatmak için anlatalım. Şu an Topkapı Saray’ında bulunan Kaşıkçı Elması’nın değeri ile Türkiye’nin büyük bir kısmını satın alabilirsiniz.

Yukarıdaki bilgilerden elmasın ne kadar pahalı bir taş olduğu hakkında bilgi sahibi olmuşuzdur mutlaka. Özellikle erkekleri sıkıntıya sokan ama bayanların en büyük hayallerinden biri olan bir yüzüktür pırlanta. Zaten hangi bayan böyle değerli bir taşı yüzüğünde görmek istemez ki hayallerinde iken.

Pırlantanın beyaz ve sarı altınla buluştuğu ve sonuçta ihtişamlı görüntülere sahne olan yüzüklerin fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için bu sektörde marka olmuş olan Eros Pırlanta‘nın pırlanta yüzükleri ve fiyatları hakkında detaylı bir araştırma yaptıktan sonra en güzel modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

EROS PIRLANTA MODELLERİ VE FİYATLARI

 

 


admin

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler