Her yıl evlerimizin dekorunda kullanmamız için piyasaya yeni materyaller, mobilyalar ve fikirler sürülüyor. Eğer siz de yenilikleri takip etmekten ve onları uygulamaktan hoşlanıyorsanız bu senenin ev dekorasyon trenlerine göz atmanızda fayda var. Mutfaklardan banyolara, banyolardan oturma ve yatak odalarına kadar bu sene yenilikler sizleri bekliyor.

Minimalist ve Kullanışlı Dokunuşlar

İlk olarak mutfaklardan başlayalım. 2018 senesi iç dizayn trendlerine göre, mutfaklara daha çok odak noktası ve karakter kazandırmak hedefleniyor. Bunun için öncelikli yapmanız gereken şey mutfağınızı bölümlere ayırmanız. Örneğin, mutfak tezgahlarından ziyade ayrı bir hamur açma ve kesme – dilimleme işleri için ayrı bir tezgah kullanmanız mümkün. Pizza yapmak için ayrı bir köşeye fırın ve hamur tezgahını yerleştirmek de diğer bir yol.

Mutfaklarda ayrıca antibakteriyel mutfak tezgahlarının kullanımını da diğer bir trend. Özellikle iç dizayn fuarlarında tanıtıma çıkan pek çok antibakteriyel malzemenin 2018 yılı ile mutfaklarda daha çok kullanılacağına inanılıyor. Bu sene trend olan diğer bir fikir de, mat renkli siyahlar ile vurgular yapmak. Oturma odalarında ya da banyolarda mat siyahı kullanmak, diğer renklerin daha çok vurgulanmasına sebep olurken, geçen yıl moda olan pirinç tonlarından daha sofistike bir etki bırakıyor. Son olarak beton ve çimento etkili dekorlara da değinmeden geçmeyelim. Bu sene onlar da çok moda.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler