İkizler burcu hakkında yapılan olumsuz yorumları bir kenara bırakmak gerekirse; eğlenceli yapısı ve konuşkanlığı ile göz doldurduğunu söylemek gerekir. Siz de mayıs sonu ve haziran başında doğmuş olan şanslı kişilerden yani ikizler burçlarındansanız 2018 yılında sizi nelerin beklediğini merak ediyor olabilirsiniz. 2017 senesinde ay tutulmalarının ve süper ayın da etkisi ile gergin günler geçirdiniz; artık derin bir nefes alma vakti!

2018 yılı sizin seneniz olacak fakat her zamanki gibi dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bunların başında da maddi durum geliyor. Maddi kayıplar yaşayabileceğiniz ve hatta bazı borçları üstlenmek zorunda bile kalabileceğiniz bir sene içerisinde bulunuyoruz. Bu nedenle çok büyük bir bağınız olsa bile insanlara borç vermemeli ve kefil olmamalısınız. Gökyüzünün mevcut halinin bize söylediğine göre bu süreç içerisinde sizden alınan borçlar size geri dönmeyecektir.

Yeni Girişimlerde Bulunmalı Mısınız?

2018 senesinde iş değiştirmek isteyen ikizler burçları tam da aradıkları fırsatı yakalayacaklar demektir. Özellikle bir iş yeri kurmak isteyen ya da küçük de olsa bir işletme sahibi olmak isteyen kişilerin şanslarının oldukça açık olduğunu söylemek mümkündür. Fakat maddi hayata dalarak ailenizde bulunan 1950-1960 yılları arasında doğmuş kişileri ihmal etmemelisiniz. Zira büyük ihtimalle birinci derecede yakınlığa sahip olduğunuz aile fertlerinizden olan bu kişilerin sene içerisinde sağlık sorunları ile mücadele etmeleri muhtemeldir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler