Yaz geldi ve ne giyeceğiz telaşı başladı. Her gün farklı giyinmek isteriz. Renk renk, model model, tarz olarak farkındalık yaratacak kıyafetler giymek isteriz. 2017 yaz trend renkleri kışın giyilen renklere canlılıklarıyla fark atacak gibi görünüyor. 2017 Yaz renkleri hangileri? Bu yaz siyah, gri , beyaz gibi sade renkler trendler arasında yer almıyor. Daha çok sarı, turuncu, kırmızı, yeşil ve mürdüm renkleri tercih edileceğe benziyor. 2017 yazı renkleriyle ve canlılığıyla geleceğine haber verdi.

2017 Yaz Trend Renkleri

Alev kırmızısı rengi özellikle ayakkabılarda yer alıyor. Spor olsun, klasik olsun birbirlerine meydan okumaya devam ediyorlar. Alev kırmızısı bir ayakkabının üzerine de mor renklerinde bir elbise eşlik ediyor.

Bu yaz trenç kotlardaki denim mavisi de oldukça gündemde. Denim mavisine eşlik edebilecek renkte lacivert oluyor. Maviler giyiminize biraz daha spor bir hava katıyor.

2017 Yaz renkleri hangileri? Yazın habercisi olan metalik gümüş bir yandan spor bir yandan da oldukça şık görünmenizi sağlıyor. Ceketlerde daha çok kullanılan metalik gümüş bu yaz ince pileli eteklere de adını yazdırıyor.

Pembe tonların uçuş uçuş elbiselerin olduğu bir yaz bizi bekliyor. Pembenin tatlı havası yazın geldiğinin haberini veriyor. Gerek t-shırtlerde gerek elbiselerde gerek eteklerde pembe tonlarının en güzel halini görüyoruz.

Açık yeşili ve hakiyi de unutmamak lazım. Açık yeşil ve hakiye pantolonlarda ve spor ayakkabılarda çoğunlukla karşılaşıyoruz.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler