Saçların kadınlar için olan önemini herkes bilir. Ve bizde önem verdiklerimizin güzel görünmesinden çok hoşlanırız. Bu yüzden saçlarımızı da her yıl şekilden şekle sokuyoruz ve moda akımına hep beraber ayak uyduruyoruz. Her yıl değişen moda ile saçlarımız da farklı modellere bürünüyor. Yine bir yeni gelen yılın getirdiği moda ile saçlar değişiyor. 2017’nin de diğer yıllar gibi renk trendleri ve saç modelleri var. Bu trendler genel olarak renkli ve güzel bir tarz sahibi peki bu trendler nelerdir? Bunlara bir göz atalım.

2017 Saç Modelleri Ve Renkleri

  • Bu yıl genel olarak orta boy ve örgülü saçlar söz konusu. Orta boy saçlardan bahsedecek olursak, dağınık ve salaş bir yapıya sahip küçük yüzlülere uygun hoş bir saç modelidir. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde şeklini kolayla alabilen bir model. Örgülü saç modelleri ise orta boy saçınıza hoş bir görüntü vermenizi sağlayacak küçük dokunuşlardan biridir. Sabah evden çıkmadan yaptığınız salaş ve dağınık bir örgü hiç beklemediğiniz bir ilgiye ortak olabilir.
  • 2017 saç trendlerinden olan ve en çok beğenilen saç modelinden bahsetmesek olmaz. Uzun saçlarda bir hayli hoş duran yarım toplanmış, küçük topuzlu saçlar. Bu saç modeli günlük hayatta hem rahat hem şık olarak kullanabileceğiniz bir saç modeli. Bu modeli özel günlerde kullanmak için de bir kurdeleyle daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler