Mart ayının gelmesi ile ilkbahar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı. Tabi biz kadınlar da ne giyeceğimizi kara kara düşünür olduk. 2017 ilkbahar modası hem erkeklerin hem de kadınların beğenebileceği yeniliklere ev sahipliği yapıyor. Aslında 2017 ilkbaharında kıyafetlerinizi rahat bir şekilde kombine edebilmeniz için çok güzel bir yıl. Mesela renk bakımından zıt renkleri birbirine kombine etmek zordur. Fakat 2017 ilkbahar trendlerinde zıt renkleri ne kadar kolay bir biçimde kombine edebileceğimize beraber bakalım.

Günlük Kullanılabilecek Kombinler

İlkbaharın trendleri arasında en çok ilgi gören renk, Niagara Denim Mavisi. Bu mavi genellikle kotlarda tercih edildiği için günlük giyimlerin de vazgeçilmezi oluyor. Niagara Denim Mavisini sadece kotlarda değil salaş elbiselerde, t-shirtlerde, midi boy eteklerde, spor ayakkabılarda ve takılarda da sıklıkla görmek mümkün.

Akşam Gezmelerinin Vazgeçilmezi

2017 İlkbaharında zıt renklerin seçildiğini söylemiştim. Bu zıt renklerden ikisi de yeşil ve çuha çiçeği sarısı. Bu iki rengi kombine etmek zor gibi görünse de aslında çok kolay. Bütün vücudunuzu sarılarla boğmak yerine çuha sarısı, V yaka, salaş bir t-shırt ve yeşil kumaş pantolon işinize bir hayli yarayacaktır. Eğer daha klasik bir görüntü yaratmak isterseniz çuha çiçeği sarısına bürünmüş bir gömlek ve yeşil pileli bir eteği rahatlıkla kombin edebilirsiniz.

Ayakkabılar

Spor ayakkabılar gri , mavi ve siyah olabilecek şekilde gruplanmış. Klasik ayakkabılarda ise tüm canlılığıyla sarı ve göz kamaştıran kırmızı stilettolar yerini kimseye bırakmamışa benziyor. 2017 İlkbahar modası uyum sağlandığı taktirde, renklerle birlikte çok şahane görünüşlerin elde edilebileceği bir yelpazeye sahip.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler