Şimdilerde evlerde bütün odalar ayrı ayrı. Herkesin bir odası var. Önceden öyle miydi? Çoluk çocuk herkes karışıp uyurlardı. Zaman değişti ve alışkanlıklarımız daha başka bir boyut kazandı. Gençlerimizin kendilerine ait olan odalarını nasıl döşeriz? Diye sorular gezmeye başladı aklımızda. Tabi şimdi ki gençlerin tarzları çok farklı. Kız odası diyerek pembelerle donatıp çıkamıyorsunuz. Kız odası ama maviyi daha çok seviyor belki de. Bu yüzden gençlere sormadan odalarını döşememenizi öneririm. Orada bolca zaman geçirecek olan onlar oldukları için, nasıl diliyorlarsa öyle döşesinler. Biz de onlara tarzlarını bulabilecekleri birkaç genç odası gösterelim.

Genç Odası Örnekleri

  • Sporla ilgilenen ve sporu seven biri iseniz, ilgilendiğiniz sporun figürlerini içeren bir oda hiçte fena olmaz. Basketbola ilginiz var ise, duvarınıza küçük bir pota, dolabınıza basketbol pozisyonlarından olan birkaç insan figürü pekte fena sayılmaz. Bunu her spora uyarlayabilirsiniz.
  • Kızlarımızın fazlasıyla hoşlanacağı klasik toz pembe ve kreme çalan renklerle bezenmiş bir oda rüya gibi olabilir. Ya da sevdiğiniz bir renk ile ona uyumlu bir rengi seçip kombinleyerek de kendi odanızı oluşturabilirsiniz. Biz kızlar kıyafetleri severiz. Bu yüzden dolabımızı seçerken biraz büyük seçmek oldukça işimize yarar.
  • Hem erkeklerin hem de kızların kullanabileceği siyah beyaz odalar. Siyah ve beyazın uyumu içerisine girmiş yatak, dolap, halı. Kulağa çok hoş geliyor. Siyah beyaz odalara yakışır şekilde büyük ve birden fazla ayna da odanız da çok hoş duracaktır.

editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler