2017 yılının gelinleri, büyüleyici bembeyaz gelinliklerini bronz tenleriyle tamamlıyor. Ortaya çıkarılmış olan elmacık kemikleri ve tamamen boyutlandırılmış bir yüz için, kontür paletleri ise en büyük yardımcıları oluyor. Hem bronz hem de kalıcı bir görünüm için ise, toz pudralar yerine krem ürünler tercih ediliyor.

2017 yılının gelin makyajında en çok dikkat çeken detaylardan biri de gözlerde kullanılan sade, doğal ve uçuk renkler. Koyu ve vurgulanmış gölgeler yerine açık kahve, açık toz pembe ve açık mürdüm tonları daha çok tercih ediliyor. Gözlerini çok daha belirgin hale getirmek ve dikkat çekici olmak isteyen gelinler ise, kuyruklu bir göz makyajını tercih ediyor.

2017 Gelinleri

2017 yılının gelinleri, genel olarak kaşlarına pek dokunmuyor ve doğal bir şekilde uzamasını sağlıyor. Bu sezon sadece düğünlerde ve gelin makyajlarında değil, günlük hayatta da sadece boşlukların doldurulduğu doğal kaşlar ön plana çıkıyor. Düğün makyajlarında kaşlarını şekilde vermek isteyen gelinler, kaşlarını yukarı doğru sabitlemeyi tercih ediyor.

Dudak makyajında ise klasikleşmiş olan nude ve mat tonların yerine, doğal tonlardaki parlatıcıları kullanıyor. Çünkü uzun zamandır oldukça popüler olan mat dudaklar, yerini parlak dudaklara bırakmış durumda. Eskimeyen bir moda olan bordo ve kırmızı dudaklar da oldukça tercih ediliyor.

Özellikle gece makyajlarında kullanılan takma kirpikler, 2017 gelin makyajına çok daha anlam katıyor. Highligter aydınlatıcılar ise yüz hatlarına verdiği parlak sayesinde, elmacık kemikleri, burun ucu, dudak üstü ve T bölgesi gibi bölümleri çok daha belirgin hale getirdiği için, oldukça tercih ediliyor.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler