Ev mobilyaları genellikle birkaç yılda bir değişerek yeni dekorasyon fikirlerinin ve modellerinin doğmasına neden oluyor. Bu yıl da yine değişik ve farklı modeller tüketicilerin beğenisine sunuldu.

2016 Yemek Masası Modelleri Neler

Son yıllarda şaşılacak bir şekilde hem klasik hem de spor yemek masası modelleri ön plana çıkmış durumda. Klasik modeller olabildiğince gösterişli; özellikle altın varak ve gümüş renkli işlemeler çok sıklıkla kullanılıyor. Bu işlemeler dışında oymalar da özellikle klasik masa modellerinde rastlanan detaylar. Bu klasik masalar açık renklerde olabilirken, koyu kahverengi tonları da rahatlıkla bulunabilir. Bu klasik yemek masalarında renkli ayna ayrıntıları ve bakır renkleri de çoklukla görülebilir.

Klasik modellerin dışında son derece spor ve şık modeller de vitrinleri süslüyor. Özellikle country ve minimalist tipte yemek masaları son yılların yükselen değerleri. Country stili masalar tabi ki altın varak ve gümüş işlemelerden uzak neredeyse boyanmamış bir görüntüye sahipler. Minimalist modellerde genellikle beyaz rengin hakimiyetini görebiliyoruz. Beyaz renge genellikle cilalanmamış gibi görünen doğal ağaç rengi ve naturel renkler eşlik ediyor.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler