YENİ SEZON TESETTÜR GELİNLİK MODELLERİ

Yeni sezonda da birbirinden şık gelinlik modelleri tasarlanmıştır. Tesettürlü genç kızlarında kendilerine özel en önemli günde oldukça şık olmak ve güzel bir gelin olmak isterler. 2016 tesettür gelinlik modelleri içerisinde birbirinde modern seçenekleri ile kapalı kızların beğenisine sunulmaktadır.

Yeni Sezonda Tesettürlü Gelinlikli Seçenekler

  • Yeni sezon için tasarlanan modellerde ilk göze çarpan bolca dantel işlemeleri ve tül detaylarının bulunması.
  • Genç kızların daha çok talep ettikleri incilerde unutulmamış. Tasarlanan modellerde inci detayları ile süsleme yapılmıştır. Ayrıca inci detayı gelin başı ve çiçekte de kullanılarak kombin oluşturulmuştur.
  • Çok fazla süslü gelinlik sevmeyen gelin adayları için 2016 tesettür gelinlik modelleri içinde oldukça sade ve şık tasarımlarda bulunmaktadır.
  • Orijinal kesimleri ve kullanılan kumaşın kalitesi ile yeni sezonda tüm tesettür gelinlikleri beğeni ile giyilecek şekilde tasarlanmıştır.

2016 tesettür gelinlik modelleri içinde en çok tercih edilen renk hiç şüphesiz beyaz olacağı için tüm tasarımlarda ana renk beyazdır. Yinede kapalı kızların tercih edeceği diğer renk kırık beyaz da unutulmamış seçenekler arasına eklenmiştir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler