TERAZİ BURCU 2016

Burçlar arasında, kimine göre dengenin sembolü kimine göre dengesizliğin sembolü Terazi burcu için 2016 yılı nasıl geçecek? 2016 yılı terazilere ne zaman hangi sürprizleri hazırlıyor? 2016 terazi burcu yorumları neler?

İş Hayatı

Terazilere 2016 yılı aslında pek çok konuda yeni fırsatlar getirecek ama bu fırsatların değerlendirilmesi ya da sonuçlarının alınması biraz daha uzun sürebilir. Ticaret, iletişim ve yeni maddi olanaklar konusunda oldukça şanslı bir dönemde olacaksınız. Özellikle Mart ayında belki yeni bir iş veya işinizde yükselme yaşayabilir ya da 2016 Eylül ayının ortasından sonra bu tip etkileri daha net bir içimde hissedebileceğiniz 2016 terazi burcu yorumları içinde belki de en önemli olanı!

Aşk Hayatı

Bekar Teraziler için yine flörtler veya ilginç arkadaşlıkların gündeme gelebileceği bir 2016 yaşanacak. Bu durumdaki Teraziler son birkaç yıldır yaşadıkları hızlı, farklı beraberlikleri bu dönem içinde de eskisinden farklı kişilikler ile yaşayabilirler. Evli teraziler ise evleri ve evlilikleri ile epey meşgul olacakları bir yıl geçirecekler.

Sağlık

2016 yılı Teraziler için sağlık açısından büyük sürprizler olmasa da şu bir gerçek ki, psikolojik açıdan oldukça sağlam duracağınız, kendinizi geliştireceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Pozitif düşüncelerle hayat enerjiniz her zamankinden daha fazla olacak. Önemli bir sağlık sorunu ya da ruhsal deformasyon ihtimali, 2016 terazi burcu yorumları arasında bulunmuyor.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler