ŞIKLIKTA FARKLI BİR BOYUT

Evlerde şıklığı ve zarafeti yansıtan en önemli aksesuarlar arasında perde gelmektedir. Genellikle kullanılan mobilyanın ve kullanılan parkenin rengine göre perde modelleri ve renkleri seçilir. Perdeler oldukça fazla çeşidin olmasından dolayı seçim yaparken dikkatli olmak gerekir. Perde çeşitliliği hem renklerde hem de modellerde olmasından dolayı kullanılan malzemenin kalitesine ve ne kadar kullanılışlı olduğuna dikkat ederek seçim yapmalıyız. Özellikle bayanlar temizliği rahat olan perdeler kullanmayı tercih ederler. 2016 perde modelleri arasında hem bugüne kadar kullanılan klasik modeller yer almakta hem de son yılların vazgeçilmezi olan stor perdeler yerini korumaktadır.

2016 perde modelleri arasında hem tül, püsküllü ve stor modeller yer alır. Mekanınızın büyüklüğüne göre bunlardan birini seçebilirsiniz. Klasik perdeler genelde salonlarda ve yatak odalarında kullanılırken stor perdeler oturma odalarında, mutfaklarda kullanılmaktadır.

2016 perde modelleri arasında çeşitliliğe bir de renk çeşitliliği eklendiği zaman bayanların işi oldukça zorlaşmaktadır. Beyaz, yeşil, siyah gibi tek renklerin yanında ikili renklerde kullanılmaktadır.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler