BU YILIN VAZGEÇİLMEZ MODELLERİ

Evlerde zamanın en çok yerlerden biridir oturma odası. İnsanlar oturma odalarında rahatlığı, şıklığı ve aynı zaman kullanılış mobilya tercih etmektedirler. Bu yüzden oturma odası takımı alırken zevkinizi ve tarzınızı yansıtacak olan modellerle birlikte rahat kullanılıp kullanılmadığına da bakmak gerekir. Herkesin zevkine göre mobilya bulması artık çok daha kolaydır. Çünkü firmalar sadece klasik modeller yerine her tarz ürünü müşterilerine sunmaktadır. 2016 oturma odası takımları geçmiş yıllara göre biraz daha farklılığa gidilmiş ve çok farklı alternatifler sunmaya başlamışlardır.

2016 oturma odası takımları arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Yeni evlenenler, evini değiştirenler ve kullanmış olduğu mobilyadan sıkılanlar için çok fazla çeşit bulunmaktadır. Bu yıl öne çıkan modeller çiçek desenli, iki renkli, özellikle beyaz severler için beyaz modeller, klasiklerden vazgeçilmez olan kahverengi tonları bu yıla damgası vuran modeller arasındadır.

2016 oturma odası takımları oldukça renkli ve sıcak bir görünüme sahiptir. Kullanılan çiçek desenleri bahar havası yaşatmaktadır. Bordo ve pudra tonları diğer kullanılan renklerdir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler