SICAK VE SAMİMİ ORTAMLAR İÇİN

Evlerde en çok zamanın geçtiği yer kesinlikle oturma odalarıdır. Oturma odalarında insanlar rahatlığı aynı zamanda şıklığı bir arada kullanmak isterler. Küçük veya büyük oturma odalarına uygun yapılarda hazırlanan oturma odası modelleri oldukça farklı yapılara sahiptir. Tarzınıza ve evinize en uygun modelleri rahatlıkla bulabileceğiniz gibi renk seçimleri tamamen size kalmaktadır. 2016 oturma odası modelleri artık klasik modellerden daha farklı bir yapıyla dizayn edilmektedir. Kullanılan renkler ve yapılara bu yıl kesinlikle hayran kalacaksınız. Oturma odasını değiştirmek isteyenler, yeni evlenecek olanlar, kullandığım model benim tarzıma uygun değil diyenler için farklı alternatifler sunulmaktadır.

2016 oturma odası modelleri arasında seçim yapmakta oldukça zorlanacaksınız. Bu yıl modellerde çiçek desenleri, iki renkli takımlar, köşem koltuklar, klasik modeller de kullanılan sıra dışı işlemeler, farklılığı sevenler için eskitme tarzı modeller ön plana çıkmaktadır.

2016 oturma odası modelleri geçen yıllarda kullanılan renklerden daha farklı renkler kullanılmıştır. Pudra tonları ön plana çıkan renkler arasındadır.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler