Nişan evliliğe giden yoldaki en önemli adımlardan. Bölgeden bölgeye kutlanışı değişse de aileler için oldukça önemli bir merasim. Hal böyle olunca da nişanın her ayrıntısı önem kazanıyor. Bu ayrıntılardan biri de nişanlık.

2016 nişan kıyafetleri modası daha 2015 yılından hazırlanmıştı bile pek çok moda evi tarafından.

2016’da nişan kıyafetleri içinde en çok beğenilenlerin başında uzun eteklikli modeller geliyor. Rengi ne olursa olsun etek kısmı uzun modeller bu yıl daha da revaçta.

Bir diğer beğenilen model ise askılı nişan kıyafetleri. Zaten askılı modeller abiye ve tören kıyafetlerinde her zaman kendine yer edinmeyi başarıyor.

2016 nişan kıyafetlerinde tüllü aksesuarlar içeren modeller de yine çok tutulacağa benziyor. Kollardan itibaren ince tüllü parçalar ile kıyafeti giyen kişi masallardan çıkmışçasına bir hava yaratıyor çevredekilere.

Nişan kıyafetlerinin değişmezlerinden biri de tarlatan ile desteklenmiş eteklikli kıyafetler. 2016 yılında da nişan kıyafetlerinde tarlatanlı elbiseleri çokça görmek mümkün olacak. Zaten gece elbisesi, gelinlik ya da nişanlık gibi kıyafetlerde tarlatan her zaman kullanılan bir yardımcı.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler