Yatak odalarımıza bambaşka bir hava katan nevresimlerden bahsedeceğiz yazımızda. Kimi kadınlar için adeta bir tutkudur nevresimler. Saten, pamuk saten ve tamamı pamuk olan nevresimler tercih ediliyor çoğunlukla. Daha ağır ve şık çarşaflarda uyumak istiyorsanız, süs püs düşkünlerine özel saten nevresimler 2016 nevresim modelleri kataloglarını kasıp kavuruyor. Şöyle bir modellere göz gezdirelim şimdi.

Anlatılmaz Yaşanır Desenler

2016 nevresim modelleri içinde en çok dikkati çekenler; kelebek, kalp, kar tanesi ve vazgeçilmez kalp desenler oldu. Evet, bu tür desenler hep vardı ama bu senenin vintage renkleri ile işlenince muhteşem nevresimler ortaya çıkıyor. Bu yıl ki renkler arasında en çarpıcı olanlar şüphesiz ki mor ve petrol mavisi.

Damask Desen Modası

Siz de eğer saray havasında bir uykuya dalmak istiyorsanız asil damask desen 2016 nevresim modelleri içinde en göz kamaştırıcı desenlerden. Altın sarısı tonları ile çalışılan nevresimlerin baş döndürücülüğü tartışılmaz. Son derece sade olan kelebek desenlerine ise aşık olacaksınız. Bu yılki nevresimlerde tam bir bahar havası hakim.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler