MUTFAKTA Kİ FARKINIZ

Evlerde şıklığı ve mobilyaları tamamlayan en önemli ev aksesuarı kesinlikle perdelerdir. Bütün evde kullanılan perdelerin birbiri ile uyumu oldukça önemlidir. Perdeler her yıl öne çıkan belirli modeller bulunmaktadır. Özellikle bayanların en çok zaman geçirdiği mutfaklarda kullanışlı ve kolay temizlenebilir perdeler kullanmayı tercih ederler. Yağlanma oranı fazla olan küçük mutfaklarda istediğiniz perdeyi kullanabilirsiniz ama en çok önerilen perde çeşidi son yılların modası olan stor perdelerdir. 2016 mutfak perde modelleri arasında ki yerini alan stor perdeler de çeşitlilik oldukça fazla olduğu için seçmekte zorlanabilirsiniz. Uzun yıllar klasik perdeler kullanılış ama klasik perdelere farklı bir tarz getirilmiştir.

2016 mutfak perde modelleri ister klasik model olsun ister yeni model stor perdeler olsun hepsinde renklilik hakimdir. Oldukça renkli ve farklı desenleri içinde barındıran perdeler mutfaklarınıza harika bir görüntü katacaktır.

2016 mutfak perde modelleri arasında yer alan stor perdeler hem temizlenmesi çok kolaydır hem kullanımı oldukça rahattır hem de klasik perdeler gibi yer kaplama özelliği bulunmamaktadır.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler