2016 modasına baktığımızda önde gelen desenlerin yılan derisi ve kürklü tasarımlar olduğunu çantalarda, kıyafetlerde hatta ayakkabılarda bile görüyoruz. Fakat deri ve kürkü mayoda uygulamak oldukça zor olmakla birlikte gereksizdir. Bunun yanı sıra son yıllarda asimetrik mayo ve bikini modası da hala devam etmekte. Yılan derisi deseninde ve alacalı renklerde tasarımı yapılmış mayolar 2016 mayo modelleri arasında yer almakta.

Asimetri mayolar; asimetrik kesimler 2016 mayo modelleri arasında da yerini aldı. Vücudunuza güveniyorsanız bazı bölümlerinden kesimler yapılmış ve farklı tarzlarda modellenmiş mayoları tercih ederek plajın en dikkat çekici kadını olmayı başarabilirsiniz.

Zıt renklerin uyumu; mayonun alt bölümünün farklı üst bölümünün farklı renklendirilmiş ve kalça göğüz ölçünüz ile görüntü olarak oynayabileceğiniz modeller tercih edebilirsiniz. Kalçanız omuzlarınıza göre büyükse alt kısmı koyu renkleri tercih etmelisiniz.

Desenler ile dans; desenler her kumaşı farklı ve daha dikkat çekici göstermekle birlikte yapılan tasarımı da daha göz önüne çıkartmaktadır. Bu sebeple sizde farklı şekillerde desenlere sahip mayolar tercih edebilir ve fark yaratabilirsiniz. 2016 mayo modelleri arasında yılan derisi ve simli renkleri tercih edebilirsiniz.

 


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler