En güzel 2016 makyaj trendi nedir diye soruyorsanız özetle doğal görünüm olduğunu söyleyebiliriz. New York, Paris ve Londra defileleri yaptığımız makyaja öncülük ediyor. Trendleri belirleyen bu defileleri mutlaka takip etmek gerekiyor. Bu sayede kadınlar güzelliklerine güzellik katabiliyorlar. Makyaj ise bu güzelliği daha da belirginleştiriyor.

  • 2016 yılında makyajda trend

2016 yılına makyajda doğallık damgasını vuruyor. Neredeyse belli belirsiz yapılan makyaj ile güzelliğinizin doğallığı ortaya çıkıyor. Özellikle mimimal dokunuşlarda bulunmanız gerekmekte. Makyajda uçuk pembeler şeftali renkleri oldukça moda. Bu renklerde allıklar seçebilirsiniz. Doğru makyaj teknikleri ile profesyonellere taş çıkartmanız mümkün. Bu sayede daha duru görünmeniz de mümkün oluyor.

  • Kaşlar nasıl olmalı?

Bu yıl oldukça doğal kaşlar tercih edilmeli. Dağınık ve doğal görünümlü kaşlar sizi olduğunuzdan daha genç göstermesi açısından da oldukça tercih edilebilir bir trend.

  • Göz makyajı nasıl 2016 makyaj trendi içinde önemli bir yere sahip

Gelelim göz makyajına 2016’da göz makyajları da oldukça sade. Eyeliner ve far kullanabilirsiniz. Fakat bunları aynı anda kullanmayıp birini tercih etmelisiniz. Doğal göz makyajı ile doğal görünüm ön plana çıkıyor. Ve doğal bir makyaj için tercih edilenin doğar renklerde olması gerekiyor.

  • Twiggy makyaj stili

En ön plana çıkan makyaj stillerinden biri Twiggy makyajı. Bu makyaj stilinde cesur kirpikler ön plana çıkarılıyor. Eyeliner ile göz makyajı daha da ön plana çıkarılabiliyor. Bu makyaj her saç stili ile uyum sağlayabilmesi sebebiyle de oldukça tercih ediliyor. Moda ile iç içe kadınlar arasında bu makyaj oldukça tercih ediliyor.

  • Dumanlı göz makyajı 2016 makyaj trendi mi?

Bu sorunun cevabı evet. Dumanlı göz makyajı yapmak hala çok popüler. Bu makyaj yoğun maskaralar ile destekleniyor. Dumanlı göz makyajı tercih edildiğinde dikkatli olunması gereken bir nokta da cilt makyajının sade olması.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler