Halılar yaşadığımız ortamları güzelleştiren dekorasyon materyallerindendir. Koltuklarla veya perdelerle güzel kombinasyonlar oluşturmaktan da zevk duyarız. Renk severler için bir müjde niteliğindeki yazımızda 2016 halı modelleri nelermiş hep beraber inceleyeceğiz.  Gökkuşağı skalasına sahip modeller görenleri büyülüyor. Daha çok açık ve pastel tonların hakim olduğu bir moda rüzgarının etkisinde kalmış halılar evlerimizi süslüyor.

Renkler Aşkına

2016 halı modelleri arasında renklerin öneminden bahsedecek olursak; vintage moda akımına uyum sağlayan evlere özel tasarlanmışlar adeta. Pembe ve mavi tonları içeren; gül, yaprak ve kelebek desenli halılar açık bir zeminle desenlerini ön plana çıkarmış durumda. Evini yenilemek isteyen ancak çok masraflı olmasından çekinenler için alternatif sunuyor modeller. Birçok halıda birkaç farklı renk bir arada kullanılmış. Bu da değiştirmeyi düşünmediğiniz diğer ev eşyalarına uyum sağlayabilme ihtimalini arttırıyor.

Çiçekler Hep Ön Planda

2016 halı modelleri genellikle çiçek teması etrafına toplanmış durumda. İri veya minik çiçekler oymalı halılar üzerinde ahenk sergiliyor. Çok sade ve minimum desen arayanlar için tasarlanmış flu tarz halılar da mevcut. Çok zarif modellerden olan bu tür halılar açık renk bir dekorasyon için ideal.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler