2016 güzellik trendleri denildi mi kadınların aklımıza gelmesi çok normal. Kadınlar güzelliklerine güzellik katmak konusunda oldukça başarılılar. Bir de trendleri takip ederlerse hem güzellikleri ön plana çıkıyor hem de trendleri takip ettikleri için eski moda olmuyorlar.

  • 2016 güzellik trendleri içinde belki de en önemlisi: Kaşlar

Son on yılın en gözde trendlerinden biri kaşların dağınık, taranmamış ve de olabildiğince doğal görünmesi. Bu trend artık birçok kadın tarafından benimsendi ve uygulanmaya başlandı. Dağınık kaşların uzun süre tahtından inmeyeceği, yerini ince kaçlara kolay kolay bırakmayacağı söylenebilir.

  • Gelelim İkinci Trende: Gençlik aşısı

Artık yoğun makyajlı ve doğal görünümden uzak makyaj yapmak yok. Ağır makyajlar kadınları ne yazık ki yaşlı ve yorgun gösteriyor. Bu makyaj türündense hafif makyajlar tercih edilmeli. Uçuk pembeden ve şeftaliden oluşan pastel renkleri tercih etmek sizi hem genç gösterir hem de yüzünüzde yorgunluk hissi oluşturmaz. Işıltılı ve tazeleyici bir pudra ve allık seçimi sizin güzelliğinize güzellik, gençliğinize gençlik katacaktır. Bu etkileri yaratmak için highlighter veya allık kombini yapabilirsiniz.

  • Çocukluğa Geri Dönüş: Saç Örgüleri

Çocukluğunda bütün kadınlar saçlarını örmüşlerdir. Günümüzde ise saç örgüleri yeniden moda oldu. İki örgü ya da tekli örgü tercih edebilirsiniz. Dağınık ya da sıkı örgüler tercih edebilirsiniz. Dağınık saçların bir kısmını da örebilirsiniz.

  • Minimalist Etkiler

Minimalizm 2016 güzellik trendleri içinde başkaca önemli bir unsur. Öyle ki neredeyse makyaj unutulmuş gibi bir görüntü sergileniyor. Gözlerde ya sadece far ya da sadece eyeliner seçilmeli bu trendi uygulayabilmek için. İkisi bir arada kullanılmamalı.

  • Dudaklarda Matlık

2016’da moda defilelerine mat rujlar hâkim. Bu mat rujlar sayesinde daha vamp bir görünüm oluşturulabir. Özellikle kırmızı ruj tercih edilmeli.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler