Hayatınız boyunca anlatacağınız ve resim ve videolarıyla canlı tutacağınız düğün planlıyorsanız düğününüzdeki tüm detayları özenle tasarlamalısınız. En önemli detay olan gelinlik için 2016 gelinlik modelleri arsından zevkinize ve düğününüzün formatına göre tercih yapabilirsiniz.

KABARIK GELİNLİK MODELLERİ

Gösterişli bir düğün planlıyorsanız görünümü ve tasarımıyla herkesin ilgi odağı olacak kabarık gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz.

ASKILI GELİNLİK MODELLERİ

Düğününüz salondaysa ya da yaz mevsiminde kır düğünü şeklindeyse en ideal tercih olarak askılı gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Vintage düğünler için de askılı gelinlikler ideal tercih olacaktır.

BALIK GELİNLİK MODELLERİ

Zarif ve ince vücuda sahip bayanlar için kum saati tasarımına sahip balık gelinlik modelleri 2016 gelinlik modelleri arsında ideal tercih olarak öne çıkmaktadır.

KAYIK YAKA GELİNLİK MODELLERİ

Zarif ve şık görünümüyle öne çıkan kayık yaka gelinlikler düğününde tüm dikkatleri üzerine çekmenizi sağlayacak tasarımıyla size özel seçenekler sunuyor.

STRAPLEZ GELİNLİK MODELLERİ

Düğününde dikkatleri üzerine çekerek göz alıcı bir cazibeye sahip olmak isteyen gelin adayları 2016 gelinlik modelleri arasından straplez gelinlikleri tercih edebilir.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler