Her yeni yılla birlikte gerek, giyim de gerekse ev dekorasyonunda renkler değişmektedir. 2016 ev dekorasyon renkleri de bu sene elegan tonlar! Elegan tonlar arasında, derin griler, vizon, frozen, kahve ve yeşilin tonları, sedef ve kuğu beyazı ile daha dingin renkler bulunmaktadır. Bu renklerin hakim olduğu ev dekorasyonun da uygun sıcak renklerde aksesuar kullanarak, hem dingin hem sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

 Kahve ve Yeşilin Tonları

Koltuklarınızı bu renklerde seçerek 2016 ev dekorasyon renkleri ile evinizde trendi yakalayabilirsiniz.

Kuğu Beyazı ve Sedef Renkleri

Duvarlarınızda, mobilyalarınızda ve koltuklarınızda kuğu beyazı seçebileceğiniz gibi, sedef parlaklığında aksesuarlarla da evinizde dingin ve elegan bir hava yaratabilirsiniz.

Vizon rengi

Vizon rengi ile pek çok rengi kolaylıkla birleştirebilirsiniz. Sade, dingin, huzurlu bir eviniz olsun istiyorsanız, vizon rengini evinize taşıyabilirsiniz. Salonunuzda, yatak odanızda rahatlıkla kullanabileceğiniz vizon rengi ile canlı renkleri birleştirerek, muhteşem bir armoniyi yakalayabilir, evinizin hem 2016 ev dekorasyon renkleri içinde yer almasını sağlayabilir, hem de evinizi modern bir görünüme kavuşturabilirsiniz.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler